Mestna občina Celje je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče v Medlogu z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje nevarni prometni točki in na prisotnost drugih udeležencev na prednostni ali neprednostni cesti.

(več …)

Občina Medvode je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče v Vašah z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje nevarni prometni točki in na prisotnost drugih udeležencev na prednostni ali neprednostni cesti. Podžupanja Občine Medvode Darinka Verovšek je poudarila, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem cestnem odseku.

(več …)

Občina Starše je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila most med naseljema Trniče – Starše z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje nevarni prometni točki in na prisotnost drugih udeležencev iz nasprotne smeri. Župan Občine Starše Bojan Kirbiš je na včerajšnji simbolični otvoritvi poudaril, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem cestnem odseku.

(več …)

Občina Črnomelj je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče Zadružne ceste in Ulice pod lipo z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in na prisotnost drugih udeležencev.

 

(več …)

Javna razprava celostne prometne strategije občine Grosuplje

Občina Grosuplje je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče Taborske in Kosovelove ceste z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in na prisotnost drugih udeležencev. Direktor občinske uprave Občine Grosuplje mag. Dušan Hočevar je na včerajšnji simbolični predaji sistema poudaril, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem obremenjenem križišču. Simbolna predaja je sicer potekala v okviru javne razprave o celostni prometni strategiji, ki jo pripravlja Občina Grosuplje, in ki s svojimi cilji teži k spodbujanju trajnostne mobilnosti, k prijetnemu in varnemu bivanju občank in občanov.

(več …)

Občina Mislinja je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče »Šiman – Mrakov jarek« z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in na prisotnost drugih udeležencev. Župan Občine Mislinja Bojan Borovnik je na današnji simbolični otvoritvi poudaril, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem obremenjenem križišču. Po otvoritvi sistema COPS@road je Zavarovalnica Triglav uradno odprla tudi novo zastopstvo v Mislinji.

(več …)

Občina Radovljica je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče Ljubljanske in Kranjske ceste z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in na prisotnost drugih udeležencev. Župan Občine Radovljica Ciril Globočnik je na današnji simbolični otvoritvi poudaril, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem obremenjenem križišču.

(več …)

Občina Hajdina je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče v Gerečji vasi z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in prisotnost drugih udeležencev. Župan občine Hajdina mag. Stanislav Glažar je na današnji simbolični otvoritvi poudaril, da gre za pozitiven prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem obremenjenem križišču.

 

(več …)

Občina Lendava je v sodelovanju z Zavarovalnico Triglav in podjetjem Aktivna signalizacija Korun (A.s.K) opremila križišče v Trimlinih z opozorilnim sistemom COPS@road. Sistem s svetlobnimi signali pravočasno opozarja voznike na približevanje križišču in prisotnost drugih udeležencev. Kot je na današnji simbolični otvoritvi sistema ob zaključku Evropskega tedna mobilnosti poudaril župan občine Lendava mag. Anton Balažek, gre za pomemben prispevek k izboljšanju varnosti prometnih udeležencev na tem obremenjenem križišču. (več …)